Wie zijn we?

 

Maak kennis met het team Fides-Dupont

Jos

 

Mijn naam is Jos Dupont en ben al meer dan 25 jaar zaakvoerder van Fides-Dupont. Ik specialiseer me in persoonlijke financiële planning en kan u helpen bij al uw vragen aangaande leningen en beleggingen. De naam Fides-Dupont  doet bij veel mensen een belletje rinkelen; niet in het minst door onze ervaring en opgedane expertise.

Daarnaast ontspan ik graag met een goed boek en trek ik mijn sportschoenen aan voor een gezond looptochtje. Als bestuurslid van 'Dadizele Onderneemt' zet ik me graag in voor lokale projecten en evenementen.

Christa

 

Ik ben Christa Tally. Ik werk sinds 18 jaar in de verzekeringsbranche. Toen ik 12 jaar geleden de kans kreeg bij Fides-Dupont te werken, heb ik die stap meteen gezet.

Ik help onze klanten bij de zoektocht naar de meest uitgebreide uitgebreide en help u bij de verdere opvolging van uw dossier. Ik behandel ook uw schadegevallen persoonlijk. Ik richt mij zowel op particulieren als zelfstandigen. Daarnaast ben ik trotse mama en oma van mijn zoon Dieter en kleindochter Lyana. In het weekend geniet ik ervan om eens lekker uit eten te gaan met vrienden. En mijn jaarlijkse vakantie naar mijn favoriete bestemming Spanje.

Evelyn

 

Mijn naam is Evelyn Maes. Na mijn bachelor diploma Handelwetenschappen ben ik in 2001 gestart in het kantoor Fides bvba te Geluwe als collega van Marijke Durnez.

 Vandaag ben ik verantwoordelijk voor de goede werking van het kantoor in Geluwe. Naast de begeleiding bij het dagelijks bankieren, help ik onze klanten graag bij de keuze naar de meest gebruikelijke verzekeringen en sta ik ook in voor de vlotte afhandeling van de klantendossiers.

Als mama van drie kids geniet ik in mijn vrije tijd van uitstapjes naar de zee, supporteren voor mijn zonen tijdens hun voetbalmatchen en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Tijdens de vakanties trek ik er met ons gezin graag op uit naar Frankrijk met onze mobilhome om er de leukste plekjes te ontdekken.

Michiel

 

Mijn naam is Michiel Demeersseman. Met mijn bachelor diploma bedrijfsmanagement op zak, ben ik in 2018 begonnen bij Fides-Dupont in Dadizele als commercieel medewerker.

Ik begeleid onze klanten bij het dagdagelijks bankieren en geef ook administratieve steun bij de aanvraag van kredieten en het beheer van verzekeringen.

Na de werkuren maak ik graag tijd om de fiets de streek te verkennen en te genieten van een goed boek of van een goede film, een mix van inspanning en ontspanning.