
Horeca
We specialiseren ons naar de verzekeringen in de horecawereld. Benieuwd op wat je zeker moet letten?
Volgende zaken zijn risico's die specifiek voorkomen in de horecasector en waar we dan ook de gepaste verzekeringen op afstemmen:
1. U kan uw restaurant niet uitbaten (overmacht)
2. Uw goederen in de frigo zijn ontdooid door storing
3. arbeidsongeschikt als chef-kok
4. Bescherming materieel op eender welke plaats
5. Bescherming materiaal tijdens vervoer
6. bescherming van zonnetenten + tuinmeubilair
7. Diefstal uit uw wijnkelder of vestiaire
Er bestaat Pack Restaurant die aanvullend kan worden afgesloten op de bestaande verzekeringen
Opgelet: enkel mogelijk om af te sluiten indien verzekeringen via AG Insurance lopen.
Wanneer en waar ben ik verzekerd?
Als de basiscontracten in uw Modulis-dossier zitten, geniet u de bescherming van Pack Modulis Restaurant:
- tijdens de uitoefening van uw activiteit in uw restaurant: zowel voor uzelf als voor uw occasionele onbezoldigde helpers,
- wanneer een ongeval een impact heeft op de uitoefening van uw beroep. Als u arbeidsongeschikt wordt bijvoorbeeld,
- voor het materieel en koopwaar in uw restaurant en tijdens het vervoer,
- voor uw wijnkelder,
- voor uw tuinmeubelen.
Het betreft een contract met een duurtijd van 1 jaar, stilzwijgend verlengd voor dezelfde periode, behalve wanneer één van de partijen ten minste 3 maanden vóór de vervaldag van de overeenkomst zich ertegen verzet volgens de wettelijke modaliteiten. Contracten met een duurtijd van minder dan 1 jaar eindigen op de contractueel voorziene datum, zonder stilzwijgende verlenging
Uitbater van een horecazaak of start je een zaak binnenkort?
Neem dan zeker contact op met ons kantoor.